Israël Blog

Huisarts Israel Haarlem: Een betrouwbare en deskundige huisartsenpraktijk

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige huisartsenpraktijk in Haarlem, dan is Huisarts Israel Haarlem een goede keuze. Deze praktijk staat bekend om haar persoonlijke benadering, kwalitatieve zorg en moderne faciliteiten. In dit artikel lees je meer over deze huisartsenpraktijk en wat je kunt verwachten als je hier patiënt wordt.

Over Huisarts Israel Haarlem

Huisarts Israel Haarlem is een moderne huisartsenpraktijk gevestigd in het centrum van Haarlem. De praktijk is opgericht door huisartsen dr. Israel en dr. Van der Veen en biedt zorg aan patiënten van alle leeftijden. De praktijk beschikt over moderne faciliteiten en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

De huisartsenpraktijk is aangesloten bij de Huisartsenpost Midden-Kennemerland, waardoor patiënten ook buiten openingstijden van de praktijk terecht kunnen voor spoedeisende zorg. Daarnaast werkt de praktijk samen met andere zorgverleners in de regio, zoals fysiotherapeuten, apotheken en specialisten in het ziekenhuis.

De werkwijze van Huisarts Israel Haarlem

Huisarts Israel Haarlem staat bekend om haar persoonlijke benadering en kwalitatieve zorg. De huisartsen nemen de tijd voor hun patiënten en luisteren goed naar hun klachten en wensen. Ze stellen een diagnose en stellen een behandelplan op dat past bij de individuele situatie van de patiënt.

De praktijk biedt een breed scala aan medische diensten, waaronder:

  • Algemene huisartsenzorg
  • Preventieve zorg, zoals vaccinaties en gezondheidschecks
  • Chronische zorg, zoals diabeteszorg en astmabehandeling
  • Psychologische zorg, zoals behandeling van angst- en stemmingsstoornissen
  • Kleine chirurgische ingrepen, zoals het verwijderen van moedervlekken en wratten

De praktijk werkt met een online patiëntenportaal, waar patiënten hun afspraken kunnen maken, herhaalrecepten kunnen aanvragen en hun medische gegevens kunnen inzien. Daarnaast biedt de praktijk ook e-consults aan, waarbij patiënten via een beveiligde verbinding online vragen kunnen stellen aan de huisarts.

De huisartsen van Huisarts Israel Haarlem

Huisarts Israel Haarlem wordt geleid door huisartsen dr. Israel en dr. Van der Veen. Beide huisartsen hebben ruime ervaring in de huisartsenzorg en zijn geregistreerd bij het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de medische wereld en volgen regelmatig nascholingen om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Naast de huisartsen werken er ook praktijkondersteuners en doktersassistenten bij Huisarts Israel Haarlem. Zij ondersteunen de huisartsen bij hun werkzaamheden en hebben elk hun eigen specialisatie, zoals diabeteszorg, astmabehandeling en psychologische zorg.

De locatie van Huisarts Israel Haarlem

Huisarts Israel Haarlem is gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht 118 in het centrum van Haarlem. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Er is parkeergelegenheid in de buurt van de praktijk, maar let op: in het centrum van Haarlem geldt betaald parkeren.

Inschrijven bij Huisarts Israel Haarlem

Ben je op zoek naar een betrouwbare en deskundige huisartsenpraktijk in Haarlem? Dan is Huisarts Israel Haarlem een goede keuze. Je kunt je eenvoudig inschrijven als patiënt via de website van de praktijk. Na inschrijving kun je direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met de huisarts.

Als je al een huisarts hebt, kun je ook overstappen naar Huisarts Israel Haarlem. Je kunt je uitschrijven bij je huidige huisarts en je inschrijven bij Huisarts Israel Haarlem. De praktijk kan je hierbij helpen.

Conclusie

Huisarts Israel Haarlem is een betrouwbare en deskundige huisartsenpraktijk in het centrum van Haarlem. De praktijk biedt persoonlijke benadering, kwalitatieve zorg en moderne faciliteiten. De huisartsen nemen de tijd voor hun patiënten en stellen een behandelplan op dat past bij de individuele situatie van de patiënt. De praktijk biedt een breed scala aan medische diensten en werkt samen met andere zorgverleners in de regio. Je kunt je eenvoudig inschrijven als patiënt via de website van de praktijk.

Gerelateerde onderwerpen