Israël Blog

Israel Post Visa Card: De ideale creditcard voor reizigers naar Israël

Als je van plan bent om naar Israël te reizen, dan is het handig om een creditcard te hebben die geaccepteerd wordt in het land. De Israel Post Visa Card is een goede optie voor reizigers die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige manier om te betalen tijdens hun verblijf in Israël.

Wat is de Israel Post Visa Card?

De Israel Post Visa Card is een creditcard die wordt uitgegeven door de Israel Postal Bank. Het is een internationale creditcard die wereldwijd geaccepteerd wordt, maar vooral handig is voor reizigers naar Israël. Met deze creditcard kun je betalen bij winkels, restaurants en hotels in Israël en geld opnemen bij geldautomaten.

De Israel Post Visa Card is een veilige manier om te betalen tijdens je reis naar Israël. De creditcard is voorzien van een chip en pincode, waardoor het moeilijker is voor fraudeurs om je creditcardgegevens te stelen. Bovendien biedt de Israel Postal Bank een uitstekende klantenservice, waardoor je snel geholpen wordt als er iets misgaat met je creditcard.

Voordelen van de Israel Post Visa Card

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van de Israel Post Visa Card tijdens je reis naar Israël:

  • Wereldwijd geaccepteerd: de Israel Post Visa Card is een internationale creditcard die wereldwijd geaccepteerd wordt. Je kunt er dus niet alleen mee betalen in Israël, maar ook in andere landen waar Visa geaccepteerd wordt.
  • Veilig: de Israel Post Visa Card is voorzien van een chip en pincode, waardoor het moeilijker is voor fraudeurs om je creditcardgegevens te stelen. Bovendien biedt de Israel Postal Bank een uitstekende klantenservice, waardoor je snel geholpen wordt als er iets misgaat met je creditcard.
  • Geen jaarlijkse kosten: de Israel Post Visa Card is een van de weinige creditcards die geen jaarlijkse kosten in rekening brengt. Je betaalt alleen rente als je geld opneemt bij een geldautomaat.
  • Gratis geldopnames bij geldautomaten van de Israel Postal Bank: als je geld opneemt bij een geldautomaat van de Israel Postal Bank, dan betaal je geen extra kosten. Dit kan handig zijn als je contant geld nodig hebt tijdens je reis naar Israël.

Hoe vraag je de Israel Post Visa Card aan?

Als je geïnteresseerd bent in de Israel Post Visa Card, dan kun je deze aanvragen bij de Israel Postal Bank. Je kunt dit online doen via de website van de bank, of je kunt langsgaan bij een van de filialen van de bank in Israël.

Om de Israel Post Visa Card aan te vragen, heb je een aantal documenten nodig. Zo moet je een geldig paspoort of identiteitsbewijs kunnen tonen, en moet je bewijs kunnen leveren van je inkomen. Ook moet je een formulier invullen waarop je persoonlijke gegevens staan, zoals je naam, adres en telefoonnummer.

Als je aanvraag is goedgekeurd, dan ontvang je de Israel Post Visa Card binnen enkele weken per post. Je kunt de creditcard dan activeren door de instructies op de bijgeleverde brief te volgen.

Conclusie

De Israel Post Visa Card is een goede optie voor reizigers naar Israël die op zoek zijn naar een veilige en betrouwbare manier om te betalen tijdens hun verblijf. De creditcard is wereldwijd geaccepteerd, veilig en brengt geen jaarlijkse kosten in rekening. Bovendien biedt de Israel Postal Bank een uitstekende klantenservice, waardoor je snel geholpen wordt als er iets misgaat met je creditcard. Als je van plan bent om naar Israël te reizen, dan is de Israel Post Visa Card zeker het overwegen waard.

Gerelateerde onderwerpen