Israël Blog

Israel Postal Visa Card: De ideale creditcard voor reizigers naar Israël

Als je van plan bent om naar Israël te reizen, is het handig om een creditcard te hebben die geaccepteerd wordt in het land. De Israel Postal Visa Card is een populaire keuze onder reizigers naar Israël vanwege de vele voordelen die deze creditcard biedt. In dit artikel bespreken we de voordelen van de Israel Postal Visa Card en waarom deze creditcard een goede keuze is voor reizigers naar Israël.

Wat is de Israel Postal Visa Card?

De Israel Postal Visa Card is een creditcard die wordt uitgegeven door de Israëlische postdienst, ook wel bekend als Israel Post. Deze creditcard is beschikbaar voor zowel Israëlische als buitenlandse klanten en biedt vele voordelen voor reizigers naar Israël.

Voordelen van de Israel Postal Visa Card

De Israel Postal Visa Card biedt vele voordelen voor reizigers naar Israël. Hieronder bespreken we de belangrijkste voordelen:

Geen jaarlijkse kosten

Een van de grootste voordelen van de Israel Postal Visa Card is dat er geen jaarlijkse kosten aan verbonden zijn. Dit betekent dat je geen extra kosten hoeft te betalen om de creditcard te gebruiken. Dit is vooral handig voor reizigers die niet vaak gebruik maken van een creditcard en geen zin hebben om extra kosten te betalen.

Geen transactiekosten in het buitenland

Als je naar Israël reist, is de kans groot dat je ook andere landen bezoekt. Met de Israel Postal Visa Card hoef je je geen zorgen te maken over transactiekosten in het buitenland. Deze creditcard rekent namelijk geen extra kosten aan voor transacties in het buitenland. Dit kan je veel geld besparen tijdens je reis.

Gratis reisverzekering

Als je de Israel Postal Visa Card gebruikt om je reis te betalen, ben je automatisch verzekerd voor ongevallen en medische kosten tijdens je reis. Deze verzekering is gratis en geldt voor alle reizen die je betaalt met de Israel Postal Visa Card. Dit kan je veel geld besparen als er iets misgaat tijdens je reis.

Gratis aankoopverzekering

Als je iets koopt met de Israel Postal Visa Card, ben je automatisch verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging van het product. Deze verzekering is gratis en geldt voor alle aankopen die je doet met de Israel Postal Visa Card. Dit kan je veel geld besparen als er iets misgaat met je aankoop.

Gratis geldopname bij Israëlische geldautomaten

Als je geld wilt opnemen in Israël, hoef je geen extra kosten te betalen als je de Israel Postal Visa Card gebruikt bij Israëlische geldautomaten. Dit kan je veel geld besparen tijdens je reis.

Hoe vraag je de Israel Postal Visa Card aan?

Als je geïnteresseerd bent in de Israel Postal Visa Card, kun je deze aanvragen via de website van Israel Post. Je moet een aanvraagformulier invullen en een kopie van je paspoort en een bewijs van adres meesturen. Het duurt ongeveer twee weken voordat je de creditcard ontvangt.

Conclusie

De Israel Postal Visa Card is een ideale creditcard voor reizigers naar Israël. Deze creditcard biedt vele voordelen, waaronder geen jaarlijkse kosten, geen transactiekosten in het buitenland, gratis reisverzekering, gratis aankoopverzekering en gratis geldopname bij Israëlische geldautomaten. Als je van plan bent om naar Israël te reizen, is het zeker de moeite waard om de Israel Postal Visa Card aan te vragen.

Gerelateerde onderwerpen