Israël Blog

Israel Producten Centrum: Een unieke winkel voor Israëlische producten

Als je op zoek bent naar authentieke Israëlische producten, dan is het Israel Producten Centrum de plek waar je moet zijn. Deze unieke winkel biedt een breed scala aan producten die rechtstreeks uit Israël worden geïmporteerd. Van voedsel en drank tot kunst en sieraden, het Israel Producten Centrum heeft het allemaal.

De geschiedenis van het Israel Producten Centrum

Het Israel Producten Centrum werd opgericht in 1982 door een groep enthousiaste Israëlische immigranten. Hun doel was om de Israëlische cultuur en tradities te delen met de Nederlandse gemeenschap. Het begon als een kleine winkel in Amsterdam, maar groeide al snel uit tot een populaire bestemming voor mensen die op zoek waren naar Israëlische producten.

Vandaag de dag heeft het Israel Producten Centrum twee locaties, één in Amsterdam en één in Den Haag. Beide winkels bieden een breed scala aan producten, waaronder voedsel, drank, cosmetica, sieraden, kunst en meer. Het Israel Producten Centrum is een non-profitorganisatie en alle opbrengsten worden gebruikt om de Israëlische gemeenschap in Nederland te ondersteunen.

Wat kun je vinden bij het Israel Producten Centrum?

Het Israel Producten Centrum biedt een breed scala aan producten die rechtstreeks uit Israël worden geïmporteerd. Hier zijn enkele van de producten die je kunt vinden:

Voedsel en drank

Het Israel Producten Centrum biedt een breed scala aan Israëlische voedingsmiddelen en dranken, waaronder:

 • Humus
 • Tahini
 • Falafel mix
 • Israëlische wijn
 • Israëlisch bier

Cosmetica

Israël staat bekend om zijn hoogwaardige cosmetica en het Israel Producten Centrum biedt een breed scala aan Israëlische cosmetica, waaronder:

 • Dode Zee-producten
 • Ahava-producten
 • Sea of Spa-producten

Sieraden en kunst

Het Israel Producten Centrum biedt ook een breed scala aan Israëlische sieraden en kunst, waaronder:

 • Handgemaakte sieraden
 • Kunstwerken van Israëlische kunstenaars
 • Israëlische muziek-cd’s

Waarom kiezen voor het Israel Producten Centrum?

Er zijn verschillende redenen waarom het Israel Producten Centrum de beste keuze is als je op zoek bent naar Israëlische producten. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen:

Authentieke producten

Het Israel Producten Centrum importeert al zijn producten rechtstreeks uit Israël, wat betekent dat je gegarandeerd authentieke Israëlische producten krijgt. Of je nu op zoek bent naar Israëlische voedingsmiddelen, cosmetica of kunst, je kunt er zeker van zijn dat je de echte deal krijgt.

Non-profitorganisatie

Het Israel Producten Centrum is een non-profitorganisatie en alle opbrengsten worden gebruikt om de Israëlische gemeenschap in Nederland te ondersteunen. Door bij het Israel Producten Centrum te winkelen, steun je niet alleen de Israëlische economie, maar ook de Israëlische gemeenschap in Nederland.

Uitstekende klantenservice

Het personeel van het Israel Producten Centrum is zeer deskundig en vriendelijk en staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de producten die je zoekt. Of je nu vragen hebt over een bepaald product of hulp nodig hebt bij het vinden van een cadeau voor een vriend of familielid, het personeel van het Israel Producten Centrum staat altijd voor je klaar.

Conclusie

Het Israel Producten Centrum is de beste plek om authentieke Israëlische producten te vinden. Of je nu op zoek bent naar voedsel, cosmetica, sieraden of kunst, het Israel Producten Centrum heeft het allemaal. Als non-profitorganisatie steunt het Israel Producten Centrum de Israëlische gemeenschap in Nederland en biedt het uitstekende klantenservice. Bezoek het Israel Producten Centrum vandaag nog en ontdek de unieke producten die het te bieden heeft.

Gerelateerde onderwerpen