Israël Blog

Israel Postal Visa Card: De ideale creditcard voor reizigers naar Israël

Als je van plan bent om naar Israël te reizen, is het handig om een creditcard te hebben die geaccepteerd wordt in het land. De Israel Postal Visa Card is een goede optie voor reizigers die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige manier om te betalen tijdens hun verblijf in Israël.

Wat is de Israel Postal Visa Card?

De Israel Postal Visa Card is een creditcard die wordt uitgegeven door de Israëlische postdienst, ook wel bekend als Israel Post. Het is een Visa-kaart, wat betekent dat het wereldwijd geaccepteerd wordt bij miljoenen winkels en geldautomaten.

De kaart is beschikbaar voor zowel Israëlische als buitenlandse klanten en kan worden gebruikt voor online aankopen, betalingen in winkels en restaurants, en geldopnames bij geldautomaten.

Voordelen van de Israel Postal Visa Card

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van de Israel Postal Visa Card tijdens je reis naar Israël:

 • Geen jaarlijkse kosten: De kaart heeft geen jaarlijkse kosten, wat betekent dat je geen extra kosten hoeft te betalen om de kaart te gebruiken.
 • Geen transactiekosten: Er worden geen transactiekosten in rekening gebracht voor aankopen die worden gedaan met de kaart in Israël.
 • Veiligheid: De kaart is beveiligd met een chip en pincode, waardoor het moeilijker is voor fraudeurs om toegang te krijgen tot je account.
 • Wereldwijde acceptatie: De kaart wordt geaccepteerd bij miljoenen winkels en geldautomaten over de hele wereld.
 • Beloningen: De kaart biedt verschillende beloningen en kortingen bij geselecteerde winkels en restaurants in Israël.

Hoe krijg je een Israel Postal Visa Card?

Als je geïnteresseerd bent in het aanvragen van een Israel Postal Visa Card, zijn er een paar stappen die je moet volgen:

 1. Bezoek de website van Israel Post en klik op de link voor de Visa-kaart.
 2. Vul het aanvraagformulier in en verstuur het online.
 3. Wacht op goedkeuring van je aanvraag.
 4. Als je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je de kaart binnen enkele weken per post.

Het is belangrijk om te weten dat je een Israëlisch identiteitsbewijs nodig hebt om in aanmerking te komen voor de kaart. Als je geen Israëlisch identiteitsbewijs hebt, kun je nog steeds een kaart aanvragen, maar het proces kan langer duren en er kunnen extra documenten nodig zijn.

Hoe gebruik je de Israel Postal Visa Card?

Als je de Israel Postal Visa Card hebt ontvangen, kun je deze gebruiken om aankopen te doen en geld op te nemen bij geldautomaten in Israël en daarbuiten. Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat je de kaart veilig en effectief gebruikt tijdens je reis:

 • Gebruik de kaart alleen bij vertrouwde handelaren: Zorg ervoor dat je de kaart alleen gebruikt bij winkels en restaurants die je vertrouwt. Vermijd het gebruik van de kaart op openbare computers of onbeveiligde wifi-netwerken.
 • Bewaar de kaart veilig: Bewaar de kaart op een veilige plaats en laat deze niet onbeheerd achter. Als je de kaart verliest of deze gestolen wordt, neem dan onmiddellijk contact op met de klantenservice van Israel Post.
 • Controleer je transacties regelmatig: Controleer je transacties regelmatig om ervoor te zorgen dat er geen ongeautoriseerde aankopen zijn gedaan met je kaart.
 • Gebruik de kaart verstandig: Gebruik de kaart alleen voor aankopen die je kunt veroorloven en betaal je rekeningen op tijd om extra kosten te voorkomen.

Conclusie

De Israel Postal Visa Card is een handige en veilige manier om te betalen tijdens je reis naar Israël. Met geen jaarlijkse kosten en geen transactiekosten voor aankopen in Israël, is het een goede optie voor reizigers die op zoek zijn naar een betrouwbare creditcard. Zorg ervoor dat je de kaart veilig gebruikt en controleer je transacties regelmatig om ervoor te zorgen dat je account veilig blijft.

Gerelateerde onderwerpen