Israël Blog

The Voice Israel: Een kijkje in de populaire talentenjacht

The Voice Israel is een populaire talentenjacht die sinds 2012 op de Israëlische televisie wordt uitgezonden. Het programma is gebaseerd op het originele Nederlandse format The Voice of Holland en heeft inmiddels wereldwijd vele versies. In dit artikel nemen we een kijkje in de Israëlische versie van The Voice en bespreken we de geschiedenis, de coaches en de winnaars van de show.

Geschiedenis van The Voice Israel

The Voice Israel ging in 2012 van start en werd uitgezonden op de Israëlische televisiezender Channel 2. Het programma werd al snel een groot succes en trok miljoenen kijkers. In de show draait het allemaal om de stem van de kandidaten. De coaches, die zelf bekende artiesten zijn, draaien hun stoel om als ze onder de indruk zijn van de stem van een kandidaat. Als meerdere coaches hun stoel omdraaien, mag de kandidaat zelf kiezen bij welke coach hij of zij in het team wil komen.

The Voice Israel heeft inmiddels al vele seizoenen achter de rug en heeft talloze talenten voortgebracht. Het programma heeft ook bijgedragen aan de populariteit van Israëlische artiesten, die door het programma een groter publiek hebben bereikt.

De coaches van The Voice Israel

Een belangrijk onderdeel van The Voice Israel zijn de coaches. De coaches zijn bekende artiesten die de kandidaten begeleiden en coachen tijdens de show. In de loop der jaren hebben verschillende bekende Israëlische artiesten als coach meegedaan aan The Voice Israel.

Een van de bekendste coaches van The Voice Israel is Shlomi Shabat. Shabat is een bekende Israëlische zanger en heeft inmiddels al meerdere seizoenen als coach meegedaan aan The Voice Israel. Andere bekende coaches zijn onder andere Sarit Hadad, Aviv Geffen en Mosh Ben Ari.

De winnaars van The Voice Israel

The Voice Israel heeft inmiddels al vele talenten voortgebracht die na de show succesvol zijn geworden. Een van de bekendste winnaars van The Voice Israel is Lina Makhoul. Makhoul won in 2013 het tweede seizoen van The Voice Israel en heeft sindsdien meerdere albums uitgebracht en is een bekende artiest in Israël.

Een andere bekende winnaar van The Voice Israel is Hagit Yaso. Yaso won in 2011 het eerste seizoen van The Voice Israel en heeft sindsdien meerdere albums uitgebracht en is een bekende artiest in Israël.

Conclusie

The Voice Israel is een populaire talentenjacht die inmiddels al vele seizoenen achter de rug heeft. Het programma heeft bijgedragen aan de populariteit van Israëlische artiesten en heeft talloze talenten voortgebracht. De coaches, die zelf bekende artiesten zijn, spelen een belangrijke rol in de show en begeleiden de kandidaten tijdens de show. The Voice Israel is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in muziek en talentenjachten.

Gerelateerde onderwerpen