Israël Blog

Hotels in Eilat Israel

Eilat is een prachtige stad in het zuiden van Israël, gelegen aan de Rode Zee. Het is een populaire bestemming voor toeristen van over de hele wereld vanwege de prachtige stranden, het heldere water en de vele activiteiten die er te doen zijn. Als je van plan bent om naar Eilat te reizen, is het belangrijk om een goede accommodatie te vinden. In dit artikel bespreken we de beste hotels in Eilat Israel.

1. Dan Eilat Hotel

Het Dan Eilat Hotel is een van de meest populaire hotels in Eilat. Het hotel ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Rode Zee. Het hotel heeft 374 kamers en suites, allemaal voorzien van airconditioning, een minibar en een flatscreen-tv. Het hotel heeft ook een groot zwembad, een fitnessruimte en een spa. Het restaurant van het hotel serveert heerlijke gerechten uit de Israëlische keuken.

2. Herods Palace Hotel

Het Herods Palace Hotel is een luxe hotel in Eilat. Het hotel heeft 297 kamers en suites, allemaal voorzien van airconditioning, een minibar en een flatscreen-tv. Het hotel heeft ook een groot zwembad, een fitnessruimte en een spa. Het restaurant van het hotel serveert heerlijke gerechten uit de Israëlische keuken. Het hotel ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Rode Zee.

3. Isrotel Royal Beach Hotel

Het Isrotel Royal Beach Hotel is een van de grootste hotels in Eilat. Het hotel heeft 363 kamers en suites, allemaal voorzien van airconditioning, een minibar en een flatscreen-tv. Het hotel heeft ook een groot zwembad, een fitnessruimte en een spa. Het restaurant van het hotel serveert heerlijke gerechten uit de Israëlische keuken. Het hotel ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Rode Zee.

4. Leonardo Plaza Hotel Eilat

Het Leonardo Plaza Hotel Eilat is een modern hotel in Eilat. Het hotel heeft 301 kamers en suites, allemaal voorzien van airconditioning, een minibar en een flatscreen-tv. Het hotel heeft ook een groot zwembad, een fitnessruimte en een spa. Het restaurant van het hotel serveert heerlijke gerechten uit de Israëlische keuken. Het hotel ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Rode Zee.

5. U Coral Beach Club Eilat

Het U Coral Beach Club Eilat is een all-inclusive hotel in Eilat. Het hotel heeft 282 kamers en suites, allemaal voorzien van airconditioning, een minibar en een flatscreen-tv. Het hotel heeft ook een groot zwembad, een fitnessruimte en een spa. Het restaurant van het hotel serveert heerlijke gerechten uit de Israëlische keuken. Het hotel ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Rode Zee.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een geweldige vakantie in Eilat, dan zijn er veel hotels om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een luxe hotel of een all-inclusive resort, er is voor elk wat wils. De hierboven genoemde hotels zijn enkele van de beste hotels in Eilat Israel en bieden allemaal geweldige faciliteiten en een prachtig uitzicht op de Rode Zee. Boek vandaag nog je verblijf en geniet van een onvergetelijke vakantie in Eilat!

Gerelateerde onderwerpen