Israël Blog

Israel Post to USA: Hoe lang duurt het?

Als je iets vanuit Israël naar de Verenigde Staten wilt verzenden, is het belangrijk om te weten hoe lang het duurt voordat het pakketje aankomt. De levertijd kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de verzendmethode, de grootte en het gewicht van het pakket, en de afstand tussen de twee landen. In dit artikel zullen we de verschillende verzendopties bespreken en hoe lang het duurt voordat je pakketje aankomt.

Verzendopties

Er zijn verschillende verzendopties beschikbaar voor het verzenden van pakketjes vanuit Israël naar de Verenigde Staten. De meest voorkomende opties zijn:

 • Standaard verzending
 • Express verzending
 • Prioritaire verzending

Standaard verzending is de goedkoopste optie, maar het duurt ook het langst voordat het pakketje aankomt. Express verzending is duurder, maar het pakketje wordt sneller geleverd. Prioritaire verzending is de duurste optie, maar het pakketje wordt gegarandeerd binnen een bepaalde tijd geleverd.

Hoe lang duurt het?

De levertijd varieert afhankelijk van de verzendoptie die je kiest. Hieronder vind je een overzicht van de geschatte levertijden voor elk van de verzendopties:

 • Standaard verzending: 2-4 weken
 • Express verzending: 3-5 werkdagen
 • Prioritaire verzending: 1-3 werkdagen

Het is belangrijk om te onthouden dat deze levertijden slechts schattingen zijn en dat er verschillende factoren kunnen zijn die de levertijd beïnvloeden. Bijvoorbeeld, als het pakketje tijdens het transport wordt vastgehouden bij de douane, kan dit de levertijd vertragen.

Andere factoren die de levertijd kunnen beïnvloeden

Naast de verzendoptie zijn er nog andere factoren die de levertijd kunnen beïnvloeden. Hier zijn enkele van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden:

 • Grootte en gewicht van het pakket: grotere en zwaardere pakketjes kunnen langer duren om te verzenden dan kleinere en lichtere pakketjes.
 • Adres van de ontvanger: als de ontvanger in een afgelegen gebied woont, kan dit de levertijd vertragen.
 • Douanecontroles: als het pakketje wordt vastgehouden bij de douane voor inspectie, kan dit de levertijd vertragen.
 • Feestdagen: als het pakketje tijdens een feestdag wordt verzonden, kan dit de levertijd vertragen.

Tips voor het verzenden van pakketjes vanuit Israël naar de Verenigde Staten

Als je een pakketje vanuit Israël naar de Verenigde Staten wilt verzenden, zijn hier enkele tips om ervoor te zorgen dat het pakketje veilig en op tijd aankomt:

 • Kies de juiste verzendoptie: als je het pakketje snel nodig hebt, kies dan voor express of prioritaire verzending.
 • Verpak het pakketje goed: zorg ervoor dat het pakketje goed is verpakt en beschermd tijdens het transport.
 • Vul het douaneformulier correct in: zorg ervoor dat je het douaneformulier correct invult en alle vereiste informatie verstrekt.
 • Controleer de levertijd: controleer de geschatte levertijd voordat je het pakketje verzendt, zodat je weet wanneer je het kunt verwachten.

Conclusie

Als je iets vanuit Israël naar de Verenigde Staten wilt verzenden, zijn er verschillende verzendopties beschikbaar. De levertijd varieert afhankelijk van de verzendoptie die je kiest, evenals andere factoren zoals de grootte en het gewicht van het pakket en de afstand tussen de twee landen. Het is belangrijk om de geschatte levertijd te controleren voordat je het pakketje verzendt en om ervoor te zorgen dat het pakketje goed is verpakt en beschermd tijdens het transport.

Gerelateerde onderwerpen